Grondstoffen

Waarom GSCN?

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw reststroom? Graag nemen we dit uit handen en vinden voor u een verantwoorde oplossing passend bij uw situatie. Kwaliteit, duurzaamheid, prijs en niet te vergeten capaciteit zijn kortweg de redenen waarom klanten voor GSCN kiezen én blijven kiezen.

We beschikken over jarenlange ervaring in het vinden van oplossingen en denken graag met u mee. Of het nu gaat om advisering voor de afzet van uw stromen, het ontwikkelen van innovatieve producten, we willen u hierin graag van dienst zijn.

grondstoffen-foto1

Een tweede leven als nieuwe grondstof

GSCN neemt minerale reststromen, waaronder puin, asfalt, slakken, bodemassen en fundatiematerialen alsmede andersoortige stromen in. GSCN slaat deze op en be- en verwerkt ze tot nieuwe grondstoffen. Onderstaand een greep uit ons assortiment  van grondstoffen.

(Meng)granulaat

Een mengsel van gebroken baksteen en betonpuin. Toepassingsmogelijkheden in de wegenbouw. Dit gecertificeerd menggranulaat is geschikt voor funderingen of als halfverharding onder (bouw)wegen.

Stabimax®

Stabimax® is een door GSCN ontwikkelde bouwstof die voldoet aan de eisen uit het Besluit Bodemkwaliteit.
Dit granulaat is geschikt voor de waterbouw, funderingsmateriaal en als stabilisator in menggranulaat. Meer informatie...

Asfaltgranulaat

Gebroken teerhoudend/teervrij asfaltpuin (uit sloop van bitumineuze verhardingen) of freesasfalt afkomstig uit gefreesde wegverhardingen of dijkbekledingen. Dit granulaat is geschikt voor verdere verwerking in de asfaltindustrie.

Betongranulaat

Betongranulaat: gebroken betonpuin. Toepassingsmogelijkheden in de beton/cementindustrie en wegenbouw. Dit granulaat is geschikt als grindvervanger in beton en als fundatiemateriaal. Het materiaal ondergaat na het breken nog 1 of meer extra bewerkingen om de gewenste gradatie en samenstelling te krijgen.

Bewerkte AEC bodemassen

Bodemassen nemen wij in en bewerken wij met verschillende technieken voor diverse toepassingen.
(AEC granulaat 2-32 / AEC granulaat 0-2)

Stabimix

Deze bouwstof is nog volop in ontwikkeling.
We blijven u op de hoogte houden. Meer informatie...

Menggranulaat 0/16

Menggranulaat 0/16 is een afgeleid product van menggranulaat 0/31,5. Dit fijne menggranulaat is samengesteld uit minimaal 50% beton met hardsteen, waarvan de korrels een vaste volumieke massa van ca. 1.850 kg/m3 hebben, en maximaal 50% overige steensoorten.

Zand

Vulzand ofwel ophoogzand ter aanvulling van tuinen en opritten. Het zand is niet gezeefd en wordt geleverd onder NL BSB Productcertificaat. Meer informatie...

Overige reststromen

Om aan de vraag en behoefte van onze partners te voldoen verzorgt GSCN desgevraagd ook inname en/of levering van:

  • Overige industriële reststromen
  • zand en grond.
  • Gips
  • Metaal
  • Bouw en sloop Afval
  • Groenafval
  • Hout, A, B en C

 

Mocht u nog andere stromen hebben, dan overleggen wij graag met u wat hierin de mogelijkheden zijn.
Al onze grondstoffen kunnen we op tijd en op maat op iedere door u gewenste (bouw)locatie afleveren.

Duurzaamheid

GSCN zamelt in, recycled reststromen en maakt hiervan nieuwe uiteenlopende grondstoffen. Een divers proces, gemengd of als monostroom aangeleverd. Voor elke reststroom kan een herbestemming worden gevonden. Daarbij werken we met gezond verstand volgens de Ladder van Lansink en de daarbij behorende CO2 emissie houden we in ons achterhoofd.

Zekerheid

De zekerheid dat uw reststroom professioneel en betrouwbaar wordt be- en verwerkt. GSCN verwerkt alle reststromen van iedereen die zich daarvan ontdoet. Met het modernste materieel, naar de strengste eisen en met de hoogste normen helpen wij u graag hogerop de CO2 prestatieladder.