Locatie

Locatie

De locatie beschikt over een ruime milieuvergunning en is centraal gelegen tussen producenten van bouwmaterialen, bijvoorbeeld betoncentrales, betonwaren fabrieken en asfaltcentrales die behoefte hebben aan duurzame grondstoffen en het afzet van hun reststromen.

Het verharde terrein van 3,6 Ha beschikt over een kade, waar gebruik wordt gemaakt van de aan- en afvoer van producten en afvalstromen door schepen tot een diepgang van 4,25 meter en met een laadvermogen tussen 500 en 7200 ton. Ideaal voor watergebonden projecten/industrieën. Aan- en afvoer via water kan via het Amsterdam-Rijnkanaal. De locatie Tiel ligt te midden tussen de grote steden Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch en is over de weg optimaal te bereiken via de A2, A15 en N835.

locatie-Luchtfoto-GCNL

Terrein

Op het terrein zijn een tweetal vol geautomatiseerde 70 tons up-to-date gelijkvloerse weegbruggen aanwezig die zorgen voor een efficiënt en snel weegproces. Daarnaast zijn er 2 bedrijfshallen die gebruikt kunnen worden voor op- en overslag van producten. De bedrijfshallen hebben een oppervlakte van 3.000 m2.

De Nederlandse Spoorwegen heeft in haar bestemmingsplan een spoortraject opgenomen. De spoorverbinding is momenteel niet operationeel, maar kan in overleg mogelijk in gebruik worden genomen.