Onze Partners

Leveranciers

Uw reststromen, die pakken wij aan!
Onze relatie met leveranciers van reststromen is zeer waardevol. Zij produceren voor de input die wij nodig hebben voor de productie van secundaire grondstoffen. Door deze relatie kunnen wij hen adviseren in de wijze van scheiden en aanlevering van hun reststromen. Hierdoor vindt er een voorsortering plaats, waardoor deze uiteindelijk op de meest effici├źnte wijze verwerkt kunnen worden: een win-winsituatie voor beide partijen.

Afnemers

Met onze afnemers hebben wij intensief contact. Zo kunnen wij hen adviseren welke grondstoffen het beste in een bepaalde situatie toegepast kunnen worden. In voorkomende gevallen maken wij speciale producten exact naar de behoefte van de klant. Toepassingsgebieden kunnen zijn funderingsmateriaal onder wegen en bedrijventerreinen evenals grondstoffen voor de betonmortel en de betonwarenindustrie of andere toepassingsmogelijkheden.

Wij zijn u graag van dienst. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan voor een afspraak met ons kantoor 088-0887788 of mail ons via info@gscn.nl.

Sectoren

Door de mogelijkheid om diverse reststromen in te nemen en een groot aanbod aan grondstoffen bedienen wij verschillende sectoren, waaronder:

Van A t/m Z

Asfaltbedrijven
Betonindustrie
Bouwbedrijven
Handelsbedrijven
Hoveniers
Inzamelbedrijven
Loonbedrijven
Park- en landschapsinrichting
Productiebedrijven
Recyclingbedrijven
Spoorwegbouw of Rail infra
Sport en recreatie
Staalindustrie
Staalindustrie
Transportbedrijven
Wegenbouw
Woningbouw